32e Klepperrit zondag 12 augustus 2018

Zondag 12 augustus a.s. wordt opnieuw de Klepperrit verreden, de jaarlijkse toertocht, georganiseerd door M.C. de Gasschoeve uit Collendoorn.

De rit gaat voor een klein deel door Nederland, maar voor het grootste deel gaat de route door Duitsland. De route voert langs rustige weggetjes door Duitsland met halverwege nog even zicht op de inmiddels gesloten magneetbaan bij Lathen. Het is een heel afwisselende route met diverse mogelijkheden om onderweg even aan te leggen voor een lekker bakje koffie en er zijn onderweg voldoende mogelijkheden om een hapje te eten. De lengte van deze rit is ca. 200 km.

De Gasschoeve is in Nederland al jaren voorloper die het gebruik van gps bij toertochten stimuleert. Ook voor de komende Klepperrit zullen ervaren en deskundige clubleden bij de inschrijving aanwezig zijn om voor U de route te gaan uploaden naar de diverse navigatie toestellen. De gps-route is gemaakt met behulp van de nieuwste versie van City Navigator NT 2018. De track en route kan bij de inschrijving worden ge-uploadt. Ook is bekabeling voor diverse toestellen aanwezig.

Kosten van de inschrijving is € 5, -- incl. gratis koffie en cake.

Routerol:

De Gasschoeve verstrekt geen papieren versie meer van de Klepperrit 2018

 

Waar inschrijven:

Clubhuis van motorclub de Gasschoeve

Slagenweg 2a

7798 CT Collendoorn

 

De inschrijving is geopend vanaf 09.00 uur tot 11.30 uur.

Voor verdere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.