31e Klepperrit Zondag 13 augustus 2017

Zondag 13 augustus a.s. wordt opnieuw de Klepperrit verreden, de jaarlijkse toertocht, georganiseerd door M.C. de Gasschoeve uit Collendoorn. De rit gaat voor een klein deel door Duitsland, maar voor het grootste deel gaat de route door het mooie Twente en Salland. 90% van de route is totaal nieuw en nog nooit gebruikt voor de Klepperrit. Het is een heel afwisselende route met diverse mogelijkheden om onderweg even aan te leggen voor een lekker bakje koffie en er zijn onderweg voldoende mogelijkheden om een hapje te eten.

De lengte van deze rit is ca. 180 km.

De Gasschoeve is in Nederland al jaren voorloper die het gebruik van gps bij toertochten stimuleert. Ook voor de komende Klepperrit zullen ervaren en deskundige clubleden bij de inschrijving aanwezig zijn om voor U de route te gaan uploaden naar de diverse Garmin toestellen. De gps-route is gemaakt met behulp van de nieuwste versie van City Navigator NT 2018.1. De track en route kan bij de inschrijving worden ge-uploadt. Ook is bekabeling voor de diverse toestellen aanwezig. Kosten van de inschrijving is € 5, -- incl. gratis koffie en cake.

Routerol:
De Gasschoeve verstrekt geen papieren versie meer van de Klepperrit 2017
 
Waar inschrijven:
Clubhuis van motorclub de Gasschoeve
Slagenweg 2a
7798 CT Collendoorn
De inschrijving is geopend vanaf 09.00 uur tot 11.30 uur.

Voor verdere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Gasschoeve clubhuis gps locatie